Select Page

Услови за користење

Нема гаранција за враќање на парите: немаме гаранција за враќање на парите. ако сте загрижени за квалитетот на нашата услугата, ве молиме направете нарачка за тест и проверете го нашиот квалитет во рок од 12 часа, а потоа ако сметате дека е доволно добро, тогаш обидете се да ја купите вашата услуга од Iptv Македонија.

Земји и територии: не нудиме IPTV на следниве земји; Индија, Пакистан, Сирија, Иран, Шри Ланка, Бангладеш.

Барања за услугата: ние не сме одговорни за квалитетот на вашата интернет врска и уредот што го користите за IPTV.

Обврски: Ние не сме обврзани да ви го подесиме уредот, се мисли на доаѓање во вашиот дом, ваша должност е да го подесите уредот на кој планирате да поставите IPTV. исто така ваша обврска е да проверите дали вашиот интернет провајдер дозволува користење на IPTV или дали вашата брзина е доволна за да можете без проблеми да следите iptv програма. Доколку купите од нас iptv услуга и потоа константирате дека не ги исполнувате условите за користење на iptv парите нема да ви бидат вратени.

Злоупотреба: Секој корисник има право само еднаш да ја тестира нашата услуга пред да се одлучи да се претплати. Сите они кои ќе настојуваат постојано да прават нарачки за тест а веќе претходно користеле тест, на истите ќе им биде забранет пристап до нашите услуги.

Iptv Македонија: Ние како провајдер го задржуваме правото за промена на каналите како и нивниот број без претходно да бидете известени. Не нудиме никаква гаранција од било која основа.

Поодршка: Доколку сте несигурни пред да направите било каква нарачка а со тоа и грешка контактирајте не, доколку не сте сигурни и направите грешка при нарачката одговорноста паѓа на вас.

Плаќање: Нашите услуги можете да ги платите на два начина, преку банка или онлајн преку Skrill,. Доколку плаќате преку Skrill услугата ќе ви биде активирана во рок од 10 минута, а преку банка се додека не добиеме потврда за извршена уплата, Потврда можете да ни досатвите со доставување на слика од уплатницата, или додека не добиеме потврда од банката.