Select Page

Ние нудиме преку 12.000 IPTV канали

НАШИ ТУТОРИЈАЛИ

Инструкции за подесување на вашата IPTV листа за да може да гледате домашни како и интернационални тв канали.

KODI
 • Отворете ја апликацијата Kodi
 • Одберете TV
 • Одберете Enter add-on browser
 • Одберете PVR IPTV Simple Client
 • Одберете Configure
 • Одберете General
 • Доколку имате URL за вашата m3u листа подесете локација до Remote Path (Internet Address)
 • Потоа селектирајте ја M3U листата
 • Внесете ја вашата M3U листа и потоа притиснете ОК
 • Доколку имате M3U текст документ поставен локално на вашата мрежа/компјутер потоа одберет ја локацијата Local Path (вклучувајки и Local Network)
 • Потоа одберете M3U листа
 • Отидете до локацијата каде е зачувана вашата датотеката и изберете ја
 • Одберете OK
 • Одберете Enable
 • Почеекајте на потврда за вчитување на тв каналите
 • Сега кога ќе се вратите на почетниот екран изберете TV
 • И на крај ќе ги имате сите тв канали на апликацијата !
ANDROID

Апликации на кои можете да гледате IPTV

1- Kodi

2- Perfect Player

3- GSE IPTV Pro

4- IPTV

5- Prog t

6- Smart IPTV

Можете да испрабате било кои од подолу наведените.

1- PERFECT PLAYER

Линк до апликацијата : симни тука

1- ОТВОРЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА PERFECT PLAYER
2- ОДБЕРЕТЕ ЈА THE COG ICON
3- ОДБЕРЕТЕ GENERAL
4- ОДБЕРЕТЕ PLAYLIST
5- ВНЕСЕТЕ ГО M3U ЛИНКОТ КОЈ ГО ИМАТЕ ДОБИЕНО ОД НАС

 

2- SMART IPTV

Линк до апликацијата : симни тука

1- Симнете ја апликацијата Smart IPTV на вашиот Android уред.
2- Ќе ви се појави MAC адресата на екранот.
3- При правење на нарачка ви се нуди опција за внес на MAC адресата и потоа ние ќе ја прикачиме истата.
4- Рестартирајте го уредоти за период од 5 минути и потоа ќе ги имате сите тв канали на вашиот уред.

 

3- KODI

Kodi е најдобрата апликација или една од најдорите и апликација која воопшто не е тешко да ја подесите.
За гледање на Iptv на истата потребно е да го инсталирате овој додаток (PVR SIMPLE IPTV client).

Линк до апликацијата : симни тука

4- STBEMU

Линк до апликацијата : симни тука
1- Симнете ја апликацијата
2- Потоа додадете ја адресата на порталот ( http://supertv.mk:8080/c/.
3- Додадете го линкот
4- При правење на нарачка во полето за MAC внесете ја адресата и ние ќе ја додадеме на порталот.
5- Лесно за подесување и користење.

 

IOS

1-Симнете ја следнава апликација

GSE IPTV PRO

Линк до апликацијата : симни тука

2- Следете ги ови чекори

1- Симнете ја погоре споменатата апликација

2-Пред вас ќе се појават 3 паралелни линии

3- Кликнете на нив
4- Remote playlist
5- На десната страна  од горниот дел кликнете на (+) > Plus button или add button
6- Додадете го линкот
7- M3U линк : (вметнете го истиот кој го имате добиено од нас при правење на нарачката°
8- Додај
9- Кликнете ОК и Готов ( Done )

ENIGMA2 ( EPG & BOUCKETS )
 • Вие треба да добиете M3U линк од нас доколку сакате да го подесите рачно на вашиот ZGemma или на некоја друга кутија.
 • Потоа следете го инструкциитеT
SMART TV ( SUMSUNG, LG Etc... )

(SMART TV) LG ИЛИ SAMSUNG

Задолжителна аплиакција – (SMART IPTV APP)

Smart IPTV app- е супер лесна апликација. Ваше е само да ја инсталирате следнава апликација SMART IPTV и потоа ќе ви се појави на вашиот екран MAC адреса.
При правење на вашата нарачка во полето за MAC адреса внесете ја истата и потоа ние ќе ја прикачиме листата од наша страна side and потоа ќе добиете известување дека листата е успешно прикачена, ваше е само да ја рестартирате апликацијата по добивањето на известувањето..
Потоа сите тв канали ќе се појават на вашиот телевизор.

КАКО ДА ЈА ИНСТАЛИРАТЕ ?

1- Симнете ја Smart IPTV на вашиот уред ( Сите Smart телевизори имаат app маркет од каде може да се симне апликацијата ).

2- Ќе ви се појави MAC адресата на вашиот екран .

3- При правење на вашата нарачка во полето за mac адреса оставете ја адресата од апликацијата. Ние ја прикачуваме истата и ве известуваме за резултатот.

4- Рестартирајте го вашиот телевизор и потоа сите тв канали ќе ви бидат достапни на апликацијата.

(SONY SMART TV)

Задолжителна апликација – (OTT PLAYER)

Доколку користите SONY SMART телевизор потребно е да ја симнете следнава апликација OTT PLAYER од app маркетот.
Потоа вие ни ги доставувате инфорациите за најава на OTT PLAYER и потоа ние ќе ја прикачиме листата.
Лесна за инсталација и користење.

LAPTOP / PC

Најдобро за PC, WINDOWS, LAPTOP и MAC

 • Симнете ја аплиакцијата VLC Media Player
 • Отворете ја аплиакцијата VLC Media Player
 • Притиснете CTRL + N (ќе ви се отвори. open Network Stream)
 • Внесете го линкот кој го имате добиено од нас и кликнете на плеј ( play )
 • Сега притиснете CTRL + L за да ја видите плеј листата.