Select Page

Сакате да имате ваша IPTV компанија!!

Не ви е потребна никаква посебна опрема за да почнете да продавате iptv претплата…

Да се биде или да не се биде, ова е прашањето, да бидете продавач без никаква главоболка за технички проблеми, или не, да плаќате многу пари за голем број моќни сервери со проблеми со злоупотреба, проблеми со преоптоварување, контролирање и следење на трошоците, напади на ДДО, плаќање за лиценци за xtream панел, размена, купување на рестримови, додавање и отстранување канали, следење на сите канали секој ден, добивање на сервери за складирање на VoD, пронаоѓање и преземање видеа за VoD, … , има многу работи што треба да ги контролирате за да се биде давател на IPTV, но зошто да го направите сето ова ако има подобар начин да заработите пари? можете да имате услуга за препродажба од IPTV Македонија со свој бренд и свој DNS и да ја продадете најдобрата IPTV услуга на вашите клиенти. нема главоболка ако сте препродавач, единствената тешка работа за која треба да се грижите е купување кредити од нас.

Дозволете ми да објаснам повеќе, Вие ќе имате пристап до работна табла, исто како и ние, да создавате IPTV сметки за свои клиенти и да испраќате ингеренции до вашите клиенти. но каде во сето ова е трошокот за вас? Да, секогаш има некои трошоци, а за услугата IPTV Македонија препродавач, мора да купувате кредити од нас, и да ги користите за да ги креирате сметките на вашите клиенти, но има многу разлики помеѓу тоа што ни го плаќате и она што го заработувате од вашите клиенти. Не мора да размислувате за поддршка, ние ќе ги покриеме сите за вас, не треба да се грижите за квалитетот на услугата, тоа го правиме 24x7 цел ден. Само продавате и продавате и продавате. тоа е се!
Па, да започнеме!

 

Цена на кредитот за 1 конекција за препродавачи

 • 1 месец = 4 кредита (4 евра)
 • 3 месеци = 9 кредита (9 евра)
 • 6 месеци = 16 кредита (16 евра)
 • 12 месеци = 26 кредити (26 евра)

 

Цена на кредит за 2 конекции за препродавачи

 • 3 месеци = 15 кредити (15 евра)
 • 6 месеци = 27 кредити (27 евра)
 • 12 месеци = 44 кредити (44 евра)

 

Цена на кредит за 3 конекции за препродавачи

 • 3 месеци = 22 кредити (22 евра)
 • 6 месеци = 34 кредити (34 евра)
 • 12 месеци = 51 кредити (51 евра)

РЕСЕЛЕР

Регистрација
*
Корисничко Име
Полето за корисничко име не може да биде празно
Please enter valid data.
Ова корисничко име е веќе регистрирано, ве молиме одберете друго.
This username is invalid. Please enter a valid username.
*
Име
Полето за име не смее да биде празно.
Please enter valid data.
Please enter valid data.
This first name is invalid. Please enter a valid first name.
*
Презиме
Полето за презиме не смее да биде празно.
Please enter valid data.
Please enter valid data.
This last name is invalid. Please enter a valid last name.
*
Емаил адреса
Полето за емаил адреса не смее да биде празно.
Внесете валидна емаил адреса.
Внесете валидна емаил адреса.
Овој емаил е веќе регистриран, ве молиме одберете друга емаил адреса.
*
Лозинка
Полето за лозинка не смее да биде празно.
Please enter valid data.
Ве молиме внесете најмалку 6 карактери.
  Strength: Very Weak
  Одберете начин на плаќање
  Македонија

  Назив и седиште на примач: Горан Гелевски
  Банка на примач: НЛБ Тутунска Банка
  Трансакциска сметка: 210501595292895
  Цел на дознака: останати плаќања
  Шифра: 930

  Странство:

  IBAN - MK07210501595292895
  Swift -  TUTNMK22
  Majka Tereza broj 1 Skopje
  NLB Tutunska Banka
  Како сакате да платите?
  Payment Summary

  Ваша моментална одбрана претплата : , Сума :
  Купон за попустt : ,Вкупно за наплата:
  Испрати