Select Page

Нов Iptv Контролен Панел

Откако преку емаил ќе го добиете линкот и корисничкото име и лозинката вие треба да се најавите во нашиот нов контролен панел или работна табла за корисници на нашата услуга. Откако ќе се најавите почената страна ќе изгледа како сликата подолу на која се појаснети главните функции кои вие треба да ги знаете.

Откако ќе ги подесите посакуваните канали или ќе додадете MAG адреса за вашиот уред кликнувате на копчето зачувај или ( save ). Потоа од менито лево со кликнување на Downloads одите во делот од каде што можете да го копирате или симнете вашиот m3u линк. ( види слика подолу )

И на крај доколку сакате да стапите во контакт со нас на пример за продолжување на вашата претплата со кликнување на Request десно од мените ќе се отвори страната преку која можете да не контактирате за продолжување на вашата претплата, или информации поврзани со вашата услуга.