претплати со една ( 1 ) конекција

претплати со една конекција, еден уред поврзан во одредено време
 • 12/24 часа тест

  БЕСПЛАТНО!
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Достапност 24/7

   SD, HD, FHD канали

   +12,000 Тв Канали

   +12000 VOD

   Android, PC, Smart TV

   M3U MAG Enigma2 Поддршка
 • 1 Месец Претплата ( 1 конекциja )

  €10 Еднократно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Достапност 24/7

   SD, HD, FHD канали

   +12,000 Тв Канали

   +12000 VOD

   Android, PC, Smart TV

   M3U MAG Enigma2 Поддршка
 • 3 Месеци Претплата ( 1 конекциja )

  €25 Еднократно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Достапност 24/7

   SD, HD, FHD канали

   +12,000 Тв Канали

   +12000 VOD

   Android, PC, Smart TV

   M3U MAG Enigma2 Поддршка
 • 6 Месеци Претплата ( 1 конекциja )

  €45 Еднократно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Достапност 24/7

   SD, HD, FHD канали

   +12,000 Тв Канали

   +12000 VOD

   Android, PC, Smart TV

   M3U MAG Enigma2 Поддршка
 • 12 Месеци Претплата ( 1 конекција )

  €75 Еднократно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Достапност 24/7

   SD, HD, FHD канали

   +12,000 Тв Канали

   +12000 VOD

   Android, PC, Smart TV

   M3U MAG Enigma2 Поддршка