If You Decide Netflex Is Not For You, No Problem.
No Commitment. Cancel Online Anytime.


ПРИКЛУЧИ СЕ УШТЕ ДЕНЕС

Гледај Серии и филмови во секое време, насекаде. Од било кој уред.

Гледај на твојот тв
Гледај на твојот телефон, таблет
Гледај на твојот компјутер

Одбери еден од плановите и гледај насекаде.

basic
standard
premium
Месечна цена USD 5 USD 8 USD 11
Екрани на кои можете да гледате во секое време 1 2 4
Гледај на твојот лаптоп, телевизор, телефон и таблет
HD Достапно
Неограничени филмови и серии
Откажи во секое време