Најчесто поставувани прашања

Зошто PremiumVOD?

PremiumVOD е видео систем преку кој можете да следите видео содржина со нудење на претплата на своите корисници. На сите свои корисници им нудиме врвно уживање во следење на нашите содржини, голем избор на филмови како и серии.

Што се Пакетите?

Постојат 4 Пакети
  1. Основен : 1 екран за €5 месечно
  2. Стандард : 2 екрана за €8 месечно
  3. Премиум: 4 екрана за €12 месечно

Колку уреди можам да користам?

Според одбраниот пакет, можеш да гледаш на 1.2 или 4 уреди во исто време од ист налог.