Select Page

Прво што треба да направите е до го посетите нашиот веб сајт, тоа ќе го направите со посетување на следниов линк  https://iptvmakedonija.mk.

Во овој дел се прикажани само дел од понудите со кои располагаме. Кликнете на една од понудите или доколку сакате да ги погледнете сите понуди листајте малку подолу и кликнете на *линк

Откако ќе кликнете на линк ќе бидете пренасочени до нашата веб страна каде што се прикажани сите наши понуди целата наша комнплетна понуда

На сликата погоре се прикажани претплатите со една конекција , доколку сакте да ги рагледате и другите понуди кликнете од левата страна на ( Прикажи мени )

Откако ќе кликнете на прикажи мени ви се појавуаат од левата страна сите претплати кои се на располагање. потоа имате можност да ја одберете валутата во која сакате да платите, понудени се од наша страна три валути, евро, долар и домашната денар валута.

Откако ќе ја одберете посакувана претплата, инаку можете да одберете претплати со 1, 2 и три конекции и претплати за MAG уреди кои се прикажани од левата страна, кликнувате на нарачај веднаш 

Почекајте неколку секунди додека страната не ве пренасочи на линкот од претплатата која сакате да ја нарачате

Во овој дел обрнете внимание на следните полиња кои треба да ги пополните. Во полето за корисничко име го внесувате корисничкото име за m3u линкот или го оставате полето празно со што серврот ќе додели автоматски корисничко име. Исто важи и за полето лозинка. Понатаму во зависност од тоа каков уред користите, на пример доколку користите SMART телевизор и ја користите SMART IPTV апликацијата во полето  SMART IPTV MAC адреса ја внесувате адресата од апликацијата, доколку користите SSIPTV во полето за SSIPTV код го внесувате кодото од апликацијата, исто правило важи и за следното поле, но доколку користите android box сите полиња ги оставате празни, доколку користите MAG уред тогаш правите нарачка од менито лево за MAG уреди.

Откако ќе го завршите делот за код/ адреса притиската на копчето преглед на тикет и чекате неколку секунди додека страната не ве пренасочи на следниот дел

Во овој дел не внесувате ништо, полето за промо код важи само доколку има некој попуст и од наша страна е објавен код за попуст, доколку нема такво нешто кликнувате на копчето плати и чекате повторно неколку секунди да ве пренасочи страната понатаму

Ова е финалниот дел пред вашата нарачка да биде доставена и процесуирана до нас. Во овој дел доколку сте нов корисник потребно е да ги пополните следниве полиња: Име, Презиме, електронска пошта ( емаилот мора да ви е функционален и да го користите бидејки на истиот ќе ви пристигнат информации за вашата претплата ), телефон, Адреса, Град, Држава, Поштенски број, Лозинка и потврди лозинка. Откако ќе ги пополните сите полиња кликате најдолу од страната на потврди ја нарачката

Следната страна која ќе ја видите е фактурата која треба да ја платите за услугата да може да ви се активира, начините на плаќање се прикажани и на самата фактура, но можете да извршите и уплата онлајн преку Skrill. Наша емаил адреса за скрил е [email protected]

Кликнете на долниот дел од фактурата на корисничка сметка, ќе бидете пренасочени на вашиот профил од нашата веб страна

Во овој дел од вашиот профил ќе бидат прикажани сите податоци потребни за вашата претплата, Во делот за Активни Услуги ќе бидат прикажани сите активни услуги ( напомена за активирање на услугата понекогаш се потребни од 5 до 10 минути ). Во делот горе десно Про фактури покажува фактури кои се доспеани но не се сеуште платени. Доколку имате било каков проблем со услугата можете да ни пишете тикет, да не контактирате преку активниот чат долу десно.