Select Page

Туоријал за Оpenbox уред

Прво осигурајте се дека го имате ажурирано firmware на вашиот уред.

Ќе ви биде потребен m3u линк за Openbox, овој линк можете да го добиете од нас со правење на нарачка.

Отворете го пребарувачот
Копирај или пастирај го твојот m3u линк во адреса барот од пребарувачот и притисни ентер
ќе биде побарано од вас да направите зачувуј или зачувај како

Одбери ЗАЧУВАЈ и смени го името на фајлот во WebTv

4. Коприај го зачуваниот фајл од твојот компјутер на USB меморија и потоа ставете го стикот позади во Openbox

5. На далечинското притиснете го следново:

– MENU
– Network Local settings
– Network App
– WebTv
– Жолто копче за да чита од USB
– Доколку се е како треба ќе напише успешно