Select Page

Туторијал за MAG 250/254/256

Туторијал
1. Одете до менито – Settings – System Settings
2. Servers – Portals – Подесете го Portal 1( внесете го линкот кој гој имате добиено од нас ) – Reboot Portal
3. После приокачувањето, рестартирајте го уредот
4. Почекајте додека на екранот не се појават тв каналите
Притиснете “1” потоа “OK” за да потврдите на далечинското доколку листата со тв канали е празна

FAQ
Каде и како да ја најдам MAC адресата?