Select Page

Плати во банка брзо лесно и едноставно

Ви нудиме можност одбраната услуга да ја платите диреткно во банка

IPTV Македонија премиум IPTV провајдер

Преку 50.000 наслови вклучувајки телевизија, филмови и серии. голем број ЕКС ју канали и одличен избор на спортски канали..

За да извршите уплата за одредена iptv услуга потребна ви е наша трансакциска сметка. Инаку може да извршите уплата во било кој банка во Македонија. Кликнете на сликата за да ја видите во оригинална големина.
Откако ќе извршите уплата, доставете ни слика од уплатницата, независно дали сте извршиле уплата онлајн или на шалтер. Откако ќе ја доставите уплатницата, услугата ќе ви биде активна во рок од 10 минути, доколку биде се во ред со уплатата.

Воедно можете да платите и преку e-banking доколку ја имате активирано таа услуга од вашата банка, плаќањето можете да го извршите онлајн.