Select Page
 

Барате Стабилна IPTV ?

Premium Iptv Македонија е прв како домашен така и регионален професионален iptv провајдер. Ви нудиме брз и стабилен IPTV сервер со FHD/HD/SD квалитет, инстант активација и поддршка со чат во живо или преку тикет систем за поддршка. Нашата iptv ви нуди најголем број на тв канали како и филмови и серии. Ви нудиме преку 60.000 наслови.

Доколку се сомневате во нашиот квалитет, одберете ја опцијата тест 24 часа со кликнување на линкот подолу.

НАШИ IPTV ПРЕТПЛАТИ И ЦЕНИ

ЗАБЕЛЕШКА: сите тв канали се вклучени во една претплата.
1 МЕСЕЦ ПРЕТПЛАТА
6 МЕСЕЦИ ПРЕТПЛАТА
1 ГОДИНА ПРЕТПЛАТА

30 ДЕНА

€11 / 680 ден.

 

ПРЕКУ 12000 КАНАЛИ ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ ИНСТАНТ АКТИВАЦИЈА* 24/7/360 БЕСПЛАТНА ПОДРШКА

ЗА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ SKRILL КОРИСТЕТЕ ЈА СЛЕДНАВА ЕМАИЛ АДРЕСА: [email protected]

ПОПУЛАРНО

180 ДЕНА

€42 / 2.583 ден.

ПРЕКУ 12000 КАНАЛИ ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ ИНСТАНТ АКТИВАЦИЈА* 24/7/360 БЕСПЛАТНА ПОДРШКА

ЗА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ SKRILL КОРИСТЕТЕ ЈА СЛЕДНАВА ЕМАИЛ АДРЕСА: [email protected]

365 ДЕНА

€70 / 4.305 ден.

ПРЕКУ 12000 КАНАЛИ ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ ИНСТАНТ АКТИВАЦИЈА* 24/7/360 БЕСПЛАТНА ПОДРШКА

ЗА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ SKRILL КОРИСТЕТЕ ЈА СЛЕДНАВА ЕМАИЛ АДРЕСА: [email protected]

НАШИ IPTV ПРЕДНОСТИ

Со нашите IPTV претплати добивате пристап до преку  300 ЕКС Ју канали и преку 12.000 интернационални канали постојано растечкото Video On Demand услуга. Нашата Iptv вклучува голем избор на спортски канали , документарни канали , музички канали , филмски канали , и многу повеќе.

За да ги видите сите наши претплати кликнете на следниов линк

99.9% ДОСТАПНОСТ

Нашииот IPTV server е сместен во голем дата центар и и целосно сигурен, што не дозволува негово рушење или сецкање на каналите.

RE-SELLER ПЛАН

Нудиме напреден reseller план кој дозволува да растете и да го менаџирате вашиот личен бизнис.

VIDEO ON DEMAND

Уживајте во повеќе од 20.000 филови, и серии! Сите наши VOD се дополнуваат редовно на дневна основа.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

3 + 15 =

Плати преку Банка

Кликни на сликата за повеќе

Плати преку Skrill

Кликни на сликата за повеќе

Плати преку Paysend

Кликни на сликата за повеќе

КАКО

НИЕ СЕ

РАЗВИВАМЕ

АКТИВНИ СТРИМОВИ

АКТИВНИ КЛИЕНТИ

ONLINE СЕРВЕРИ